OM KLINIKKEN

 

Klinikken blev etableret foråret 2010, beliggende i nyindrettede lokaler i Nørager, Himmerland. I klinikken findes konferencerum til netværksmøder og samtaler, et samtalerum til undersøgelser og legeobservationer samt et lægeundersøgelsesrum. Klinikken ligger i rolige omgivelser og har egen private tilknyttede parkeringsplads.

Klinikken råder over moderne undersøgelsesudstyr indenfor specialet, som løbende opdateres, og der foretages i klinikken testning og diagnostiske interviews med fx ADOS, ADI, PSE, K-SADS, SCID-V, Tea-ch, TOVA, CPT3, CAT/ TAT m.fl. 

Klinikken drives af speciallæge i Børne- og ungdomspsykiatri Tina Heltborg Hahn, der har en mangeårig baggrund fra den offentlige børne- og ungdoms-psykiatri, herunder de seneste 10 år som overlæge ved forskellige afsnit i henholdsvis Ålborg og Viborg-Herning.

Speciallæge Tina Heltborg Hahn har en særlig viden og interesse for neuropsykiatriske udviklingsforstyrrelser hos børn og unge, samt derudover en Kognitiv Adfærds-terapeutisk efteruddannelse målrettet børn og unge med forskellige problemstillinger, herunder angst, OCD og depression.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Line Bloch Klostergaard